Индивидуална консултация

Индивидуална консултация

Индивидуална консултация за организация на домашно и работно пространство:

Имате нужда от подкрепа в процеса на подреждане, но искате да се справите сами у дома? Тогава за вас е подходящ избора на консултация онлайн.

Готови ли сте за
промяната?

Услугата е подходяща за Вас, ако:

 • имате нужда да получите независима оценка на възможностите за подобряване на съхранението и разпределението на вещите Ви
 • искате да получите конкретна и съответстваща на вашите нужди информация за подреждане и организиране.
 • имате нужда от подкрепа и съдействие в процеса на подбора на вещи, които да запазите в процеса на подреждане.
 • имате нужда от съдействие при опаковане или разопаковане на вещи при преместване.
 • искате да организирате конкретно пространство по нов начин.

Какви са ползите?

 • Намаляване на времето за избор/намиране на конкретна вещ. Лесна достъпност до вещите Ви;
 • По-лесна поддръжка на създадената организация;
 • Намаляване на разхода за неподходящи или ненужни вещи;
 • Намаляване на зашумяването и стреса;
 • Траен ефект - веднъж усетили ефекта и усвоили системата за подреждане, поддържането на чистота и ред става с лекота и се запазва.

Как протича процесът?

Разговор

1. Провеждаме първоначален разговор

В разговорът Вие да ни разкажете за своите причини да подобрите организацията и количеството на вещите, които притежавате и оптимизирате домашното/работно пространство, както и резултатите, които можете да постигнете. Ние ще ви запознаем с предлаганите от нас услуги за подреждане и организиране на домашно и работно пространство. Ще ви представим и информация за продължителността на процеса, различни методи и допълнителните ползи от подреждането. По време на разговора ще обсъдим Вашите

План

2. Съставяне на индивидуален план

На база проведения разговор ще съставим индивидуален план със стъпки за действие за оптимизиране на количеството вещи и тяхното организиране за постигане на зададената от вас цел.

Създадения план може да изпълнявате самостоятелно. В началото и в края на всеки етап се провеждат срещи за набелязване на допълнителни действия за изпълнението му, обсъждането на възникнали казуси, преглед и обсъждане на постигнатите резултати.

Създаденият план може да се изпълнява и с помощта на наш консултант.

Напредък

3. Проследяване на напредъка

в процеса на работа и изпълнението на набелязаните задачи.

Моля да имайте предвид, че:
 • Клиентът сам решава, кои от вещите си да задържи и с кои да се раздели. NEEDforNEAT ще предостави информация „за“ и „против“.
 • Клиентът лично продава, дарява и/или изхвърля вещите, които е решил да не ползва/съхранява, NEEDfotNEAT ще ви предостави информация за различни места, каузи и инциативи.

Всяка Сесията е с продължителност до 5 часа. Заплащането се определя след предварително запитване.

Сесиите могат да бъдат резервирани индивидуално или в пакет. Броят на сесиите, от които се нуждаете, зависи от вашия проект, така че ще обсъдим това по време на Вашата консултация

Готови ли сте за промяната?

Отзиви

Потърсих услугите на Калина в момент на голям стрес. Имах само 30 дни да търся жилище и това, което наех беше с доста компромиси, които ме дразнеха все повече с всеки изминал ден. Калина е един от онези хора, които създават чудеса само с присъствието си. Тя знае много добре какво прави и бях впечатлена от дълбочината, с която тя обяснява процеса на подреждане. Стана ми пределно ясно, че нещата въобще не опират само до едното слагане на едни вещи в един шкаф. Освен полезно и практично беше и вдъхновяващо, и преобръщащо. Гледам със съвсем други очи на моите вещи, и на апартамента, и целта беше постигната.

Лукреция Константинова
Анализатор и преподавател в системата хюман дизайн

Препоръчвам услугите на Need for Neat на първо място от чисто практична гледна ( получих много ценни идеи и насоки като например “вертикално подреждане” и след това на емоционално и личностно ниво. Благодаря!

Цвети Топалска

Препоръчвам от сърце. Имах нужда от промяна и развитие в живота си. Кали ми помогна да подредя дома си, а така започна да се подрежда и животът ми. Помогна не само на мен, но и на още няколко мои приятелки. В домовете ни продължава да е подредено, защото всички видяхме колко е лесно и приятно така. Продължава да се подрежда и в живота. Какво имате нужда да подредите вие?

Елина

Благодаря за възможността да сътворя чудеса у дома. Да видя себе си през всичко, което притежавам, да видя мечтите си и да ги разгърна. Това не е услуга за подреждане на вещите, това е процес ,който ще те доведе до среща със себе си. Пожелавам го на всяка дама, която е готова да се срещне със себе си, за да може средата, която я заобикаля да отразява нейната същност ,за да може да сбъдва всички онези чудеса готови да се разгърнат в реалността. Благодаря!

Мариана