Организационни сесии на място

Организационни сесии на място

Имате нужда от подкрепа в процеса на подреждане и желаете помощ на място? Тогава за вас е подходящ избора на организационна сесия на място.

Ще дойда в дома ви и ще работим заедно за превръщането на пространството ви в нещо, което предизвиква радост за вас и вашето семейство. Мога да ви съдействам с проект за конкретно домашно или работно пространство или цялостен процес.

Готови ли сте за
промяната?

Услугата е подходяща за Вас, ако:

  • Искате да направите деклътъринг на вашия гардероб и да спрете да повтаряте „Нямам какво да облека“;
  • Желаете да имате пространство за съхранение, в което наистина откривате нещата, от които имате нужда и не са вечно претрупани с вещи;
  • Искате да организирате новия си офис или дом;
  • Имате нужда от помощ на място при преместване.

Какво включва услугата:

  • Почистваме и подреждаме заедно. Организираме функционално на пространство
  • Провеждаме разговори осветяващ причините да имате много вещи, които не харесвате, не ползване и дори не помните, че притежавате.
  • Създаване на организация на полезните Ви вещи
  • Създаване на среда без излишни вещи, според индивидуалните ви потребности и създаване на навик за поддържане на създадената организация.
  • Създаване на навици за осъзнато притежание на вещи
  • Трениране на подреденост и организираност

Как протича процеса?

Акцентите не са върху самоцелното редуцирането на количеството вещи или върху ефикасни техники за сортиране и прибиране по кутии и кашони. Целта е в процеса на подреждане, да стигнем до етапа, в който разбираме какво е точното количество, необходимо за нас самите – личният ни златен стандарт, без ненужно и непрестанно сравнение и готови формули.

Чест страничен ефект е да ни се „проясни и прочисти“ и главата, и да ни озарят идеи и решения в съвсем други аспекти на живота ни.
Докато подреждаме вещите си, спираме да добавяме нови.

Готови ли сте за промяната?

Отзиви

Потърсих услугите на Калина в момент на голям стрес. Имах само 30 дни да търся жилище и това, което наех беше с доста компромиси, които ме дразнеха все повече с всеки изминал ден. Калина е един от онези хора, които създават чудеса само с присъствието си. Тя знае много добре какво прави и бях впечатлена от дълбочината, с която тя обяснява процеса на подреждане. Стана ми пределно ясно, че нещата въобще не опират само до едното слагане на едни вещи в един шкаф. Освен полезно и практично беше и вдъхновяващо, и преобръщащо. Гледам със съвсем други очи на моите вещи, и на апартамента, и целта беше постигната.

Лукреция Константинова
Анализатор и преподавател в системата хюман дизайн

Препоръчвам услугите на Need for Neat на първо място от чисто практична гледна ( получих много ценни идеи и насоки като например “вертикално подреждане” и след това на емоционално и личностно ниво. Благодаря!

Цвети Топалска

Препоръчвам от сърце. Имах нужда от промяна и развитие в живота си. Кали ми помогна да подредя дома си, а така започна да се подрежда и животът ми. Помогна не само на мен, но и на още няколко мои приятелки. В домовете ни продължава да е подредено, защото всички видяхме колко е лесно и приятно така. Продължава да се подрежда и в живота. Какво имате нужда да подредите вие?

Елина

Благодаря за възможността да сътворя чудеса у дома. Да видя себе си през всичко, което притежавам, да видя мечтите си и да ги разгърна. Това не е услуга за подреждане на вещите, това е процес ,който ще те доведе до среща със себе си. Пожелавам го на всяка дама, която е готова да се срещне със себе си, за да може средата, която я заобикаля да отразява нейната същност ,за да може да сбъдва всички онези чудеса готови да се разгърнат в реалността. Благодаря!

Мариана